Η "Πράξη" συγκεντρώνει τρόφιμα για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη

Τις ημέρες αυτές πολλοί συνδημότες μας περνούν τακτικά από ή έχουν παρουσία στην πλατεία "Άρη Βελουχιώτη", στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου των δημοτικών - περιφρειακών εκλογών του Μαΐου.

Στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και αλληλεγγύης, το δίκτυο αλληλεγγύης Αγίου Δημητρίου "Πράξη", εκμεταλλευόμενο την αυξημένη συγκέντρωση κόσμου στην πλατεία, οργανώνει ημέρα συγκέντρωσης τροφίμων για ανθρώπους και οικογένειες του Μπραχαμίου που έχουν ανάγκη.




Την Τετάρτη 30 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, θα τοποθετηθεί το ταμπλό της "Πράξης" στην πλατεία "Άρη Βελουχιώτη" προσκαλώντας όλους τους ευαισθητοποιημένους συνδημότες μας να αφήσουν μία τσάντα με μερικά τρόφιμα (λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ και ό,τι μπορεί να διατηρηθεί εκτός ψυγείου). Τα τρόφιμα που θα συλλεχθούν θα μοιραστούν στις οικογένειες που στηρίζει το δίκτυο. 




Ας αποδείξουμε ότι η αλληλεγγύη και η στήριξη ευπαθών συμπολιτών μας δεν είναι μόνο στα προεκλογικά μεγάλα λόγια, αλλά μπορούμε όλοι μαζί να την κάνουμε ΠΡΑΞΗ!


Ενεργοποιούμε το "εμείς", ενεργοποιούμε τη γειτονιά μας.
Διεκδικούμε μια ζωή με αξιοπρέπεια και δικαιώματα.

ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ "ΠΡΑΞΗ"