Εργαστήρι Πασχαλινών Κατασκευών στην ΠΡΑΞΗ! (Video)


Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Αγίου Δημητρίου "Η Πράξη" καλεί τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, να συμμετέχουν στο Εργαστήρι Πασχαλινών Κατασκευών, για την προτοιμασία πασχαλιάτικων αντικειμένων που θα διατεθούν στο παζάρι της ΠΡΑΞΗΣ.

Την Κυριακή 6 Απριλίου στις 4 μ.μ. μαζευόμαστε όλοι στο χώρο της ΠΡΑΞΗΣ, συγκεντρώνουμε υλικά που ήδη έχουμε στη διαθέσή μας στα σπίτια μας, επιστρατεύουμε τη φαντασία μας, και δημιουργούμε λαμπάδες και πασχαλινά διακοσμητικά μικροαντικείμενα!

Προσκαλούμε επίσης, τους φίλους που στηρίζουν το δίκτυο να μας βοηθήσουν να συγκεντρώσουμε "πρώτες ύλες" για τις κατασκευές μας, όπως ψάθινα καλαθάκια, διακοσμητικά αυγουλάκια, κορδέλες υφασμάτινες, δαντέλες, κοτούλες - κοτοπουλάκια , πουλάκια πετούμενα, σπάγγο χρωματιστό, σπάγγο λευκό και ό,τι άλλο νομίζετε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για τις κατασκευές μας. Τα αντικείμενα αυτά μπορείτε να τα φέρετε στο χώρο του δικτύου (Θουκυδίδου 75) πρωινές ή απογευματινές ώρες (10:00-13:00 & 19:00-21:00), μέχρι το αργότερο την Κυριακή 6/4.

Σας περιμένουμε με χαρά την Κυριακή 6/4 στις 16:00 να φτιάξουμε μαζί πασχαλινές λαμπάδες και διακοσμητικά δωράκια και να περάσουμε μερικές ώρες ευχάριστα και δημιουργικά!