Ολοήμερο Χαριστικό Παζάρι Ρούχων την Κυριακή 29/6

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Αγίου Δημητρίου «Η Πράξη» πραγματοποιεί ολοήμερο χαριστικό παζάρι ρούχων, την Κυριακή 29 Ιουνίου, από τις 11 το πρωί, στην Πλατεία «Άρη Βελουχιώτη» στον Άγιο Δημήτριο. Θα διατεθούν ρούχα από δεύτερο χέρι που έχουν δωριστεί στο δίκτυο από ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας και το βράδυ θα έχουμε μικρές μουσικές εκπλήξεις.

Με αφορμή το παζάρι μας, θα υπάρχει διαθέσιμο υλικό (προϊόντα, φυλλάδια κ.α.) στήριξης των αγωνιζόμενων εργατών της ΒΙΟ.ΜΕ., των απολυμένων καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών και των εργαζομένων της Coca-Cola. Επίσης, με τη δράση αυτή στηρίζουμε το νεοσύστατο Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Αγίου Δημητρίου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του παζαριού συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας (λάδι, αλεύρι, ζάχαρη, καφέ, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες και οτιδήποτε μπορεί να διατηρηθεί εκτός ψυγείου) και φάρμακα που δεν έχουν λήξει. Ό, τι καταφέρουμε να συλλέξουμε θα δοθεί σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, και γι’ αυτό η συμβολή όλων είναι καθοριστική.

Κανένας μόνος του στην κρίση!

ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ «Η ΠΡΑΞΗ»