Χριστουγεννιάτικο Bazaar στην ΠΡΑΞΗ


Τα φετινά Χριστούγεννα θα λειτουργήσει για δεύτερη χρονιά το χριστουγεννιάτικο bazaar της ΠΡΑΞΗΣ!

Ελάτε στο χώρο μας (Θουκυδίδου 75, Άγιος Δημήτριος), για να δείτε από κοντά εορταστικά μικροαντικείμενα, διακοσμητικά κεράκια, ανθοκομικές κατασκευές κ.α., που φτιάχτηκαν με μεράκι από αλληλέγγυους συνανθρώπους μας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί και φέτος ένα μικρό εορταστικό παζάρι εκ μέρους του Δικτύου.

Ο χώρος μας έχει "φορέσει" τα γιορτινά του, οι πάγκοι με τα αντικείμενα έχουν στηθεί και οι εθελοντές του δικτύου βρίσκονται εδώ για να υποδεχτούν τους επισκέπτες μας. Ο ρόλος του φετινού παζαριού είναι διττός: κατ'αρχάς είναι για όλους εμάς μια αφορμή για λίγη -αναγκαία- ψυχική ανάταση, για να βρεθούμε με τους συνανθρώπους μας, να κουβεντιάσουμε, να ψυχαγωγηθούμε. Το bazaar μας, όμως, είναι και μια ευκαιρία να αποκτήσει η ΠΡΑΞΗ έσοδα που θα καλύψουν ορισμένα βασικά λειτουργικά έξοδα του δικτύου, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε το αλληλέγγυο έργο μας. Καθένας που έχει τη δυνατότητα να δώσει το συμβολικό ποσό με το οποίο έχουν κοστολογηθεί τα προϊόντα μας, προσφέρει στο δίκτυο την αναγκαία οικονομική ενίσχυση που χρειάζεται, προκειμένου να καλυφθούν λειτουργικές ανάγκες (ενοίκιο, νερό κλπ). Η κάλυψη των εξόδων αυτών δημιουργεί θετικές προϋποθέσεις για τη συνέχεια της λειτουργίας του δικτύου, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Σας περιμένουμε στο χώρο του Δικτύου, καθημερινά 7 με 9 το απόγευμα, να δείτε από κοντά τα χριστουγεννιάτικα προϊόντα μας και -γιατί όχι;- να αγοράσετε κάποια απ' τα δωράκια των γιορτών από το παζάρι μας, ενισχύοντας το αλληλέγγυο ταμείο μας.

Καλές γιορτές, με όνειρα για καλύτερες μέρες
και αποφασιστικότητα για δράση!