Η Αλληλεγγύη έχει χρώμα και φωνή


Ξεκινάμε αυτό το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στις 11.00 το πρωί με ζωντανό και ηχογραφημένο πρόγραμμα και μέχρι το τέλος του μήνα δοκιμαστικά, για να σας κάνουμε παρέα στις γιορτές με ενημέρωση από τον πολύχρωμο κόσμο της αλληλεγγύης και πολλή μουσική.

Τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου το πορτοκαλί κάνει πρεμιέρα με 12ωρο καθημερινό ζωντανό πρόγραμμα και μουσική για όλα τα γούστα. Ο κάθε ραδιοφωνικός παραγωγός στήνει τη δική του εκπομπή ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του σε ένα tempo: την αλληλεγγύη.

Δείτε το πρόγραμμα των εκπομπών μας και επικοινωνείστε μαζί μας για να μας πείτε και τις δικές σας ιδέες. Περιμένουμε σχόλια, παρατηρήσεις, τι (δεν) σας αρέσει, τι θα σας ενδιέφερε ν΄ακούσετε.

Στόχος μας είναι ένας διαρκής-ανοιχτός διάλογος: να σας ακούμε και να μας ακούτε.www.portokaliradio.gr





Η ΠΡΑΞΗ υποστηρίζει την πρωτοβουλία της Αλληλεγγύης για Όλους για τη δημιουργία αυτού του διαδικτυακού ραδιοφώνου αλληλεγγύης. Τώρα μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο πρόγραμμα του καναλιού, χωρίς να χρειάζεται να περιηγηθείτε εκτός της σελίδας του blog μας. Έχουμε προσθέσει στη δεξιά στήλη του blog της ΠΡΑΞΗΣ την εφαρμογή για να ακούτε το πρόγραμμα του ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, όπως αυτό μεταδίδεται! 

Καλή ακρόαση!