Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στο αποκριάτικο πάρτυ της ΠΡΑΞΗΣ

Την Κυριακή 15/2 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του δικτύου μια αποκριάτικη γιορτούλα για τους μικρούς φίλους της "Πράξης". Το απόγευμα περιείχε χειροτεχνίες-ζωγραφική, μουσική και χορό ακόμη και face painting! Αυτό που είχε περισσότερο απ' όλα όμως η γιορτή μας, ήταν χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα! Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν, χόρεψαν και γέλασαν. 

Πολύ σημαντική για εμάς ήταν η παρουσία στη γιορτή μερικών από των Σύρους πρόσφυγες (παιδάκια και μητέρες) που στεγάζονται στην αυτοδιαχειριζόμενη καφετέρια του πάρκου Ασυρμάτου. Για τους ανθρώπους αυτούς η δυνατότητα να ξεφύγουν λίγο από το χώρο στον οποίο βρίσκονται μήνες τώρα, να αλλάξουν παραστάσεις και να ψυχαγωγηθούν είναι ζωτικής σημασίας. Ως δίκτυο αλληλεγγύης προσπαθούμε να συμβάλλουμε, με τους τρόπους που μπορούμε, στη στήριξη τούτων των ανθρώπων, που τόσο έχουν αδικηθεί και ταλαιπωρηθεί.

Η αποκριάτικη εκδήλωση ήταν μία ...πολυπολιτισμική εμπειρία, κατά την οποία μικροί και μεγάλοι έβγαλαν στην επιφάνεια την αποκριάτικη και αλληλέγγυα διάθεσή τους! 

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας γέμισαν δύναμη να συνεχίσουμε το αλληλέγγυο έργο μας. 

Καλή αντάμωση στα επόμενα!