Πρόσκληση σε ημερίδα με θέμα "Αντιμέτωποι με την ανεργία και τη φτώχεια: Τι μπορεί να γίνει στην πράξη Δομές και Υποστηρικτικοί Μηχανισμοί"

Το Κέντρο Ψυχολογικής και Κοινωνικής Υποστήριξης Μακροχρόνια Ανέργων της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. σας προσκαλεί στην Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα 

Αντιμέτωποι με την ανεργία και τη φτώχεια: Τι μπορεί να γίνει στην πράξη Δομές και Υποστηρικτικοί Μηχανισμοί 

η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015 και ώρα 9:30 – 16:15 στο Αμφιθέατρο «Α. Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, Αθήνα).

Η ΠΡΑΞΗ είναι ανάμεσα στους φορείς που θα συμμετέχουν στην Εκδήλωση με stand ενημερωτικού υλικού και θα είναι στη διάθεση του κόσμου που θέλει να πληροφορηθεί για τις δράσεις μας.

Η ημερίδα περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια, καθώς και πλήθος stand ενημέρωσης για διαθέσιμες δωρεάν δομές και υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης.

Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για την ομαλή διεξαγωγή της ημερίδας, παρακαλώ ενημερώστε μας για τη συμμετοχή σας (όνομα, ιδιότητα, φορέας) στο 210 8224674 ή στο menoenergos@pepsaee.gr ως τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015.

Η ενημερωτική εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο της ενταγμένης πράξης «Πιλοτική δράση ψυχοκοινωνικής παρέμβασης για την υποστήριξη μακροχρόνια ανέργων» (MIS 376783) που συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ και το Υπουργείο Υγείας.

Στην εικόνα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας.