"ΒΙΟΜΕ: Οι εργάτες που νίκησαν το δόγμα του σοκ" (βίντεο)

"Η κοινωνία που στέκεται όρθια, διεκδικεί αξιοπρέπεια, δικαιώματα και προσπαθεί να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο. Κινήματα, ενεργοί πολίτες, αλληλεγγύη, δράσεις και ιδέες για να αλλάξουμε τον τρόπο που ζούμε και σκεφτόμαστε."


Το πρώτο επεισόδιο της νέας εκπομπής της ΕΡΤ3, με τίτλο "Αντιδραστήριο", καταπιάνεται με τους αγωνιζόμενους εργάτες της ΒΙΟ.ΜΕ.. Μας δείχνει την αγωνία τους για αξιοπρεπή διαβίωση, τη διεκδίκησή τους για το δικαίωμα στην εργασία, την προσπάθεια παραγωγής καθαρών προϊόντων που διατίθενται σε δίκαιη τιμή, αλλά και την ανταπόκριση της κοινωνίας στο κάλεσμά τους.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή στο σύνδεσμο: webtv.ert.gr/ert3/22iol2015-antidrastirio/

Στηρίζουμε τους αγωνιζόμενους εργάτες της ΒΙΟ.ΜΕ, και ...καθαρίζουμε με αλληλεγγύη!

Στην ΠΡΑΞΗ μπορείτε να βρείτε τα φυσικά καθαριστικά της ΒΙΟ.ΜΕ. (ανάλογα με τις παραγγελίες διαμορφώνονται και τα αποθέματα). Δείτε τον κατάλογο με τα προϊόντα. 

Με την αγορά προϊόντων από τη ΒΙΟ.ΜΕ. αγοράζετε σε δίκαιη και χαμηλή τιμή φυσικά καθαριστικά, χωρίς χημικά, που φτιάχνονται με πρώτες ύλες που βρίσκονται στη Ελλάδα, που δε μολύνουν το περιβάλλον. Το πιο σημαντικό όμως είναι, πως στηρίζετε την αξιοπρεπή διαβίωση των εργατών, που θέλουν να εργαστούν και να προσφέρουν στην κοινωνία, συμμετέχοντας παράλληλα στον κύκλο αλληλεγγύης και αντίστασης στις σκληρές καθεστωτικές οικονομικο-πολιτικές γραμμές που μας έχουν επιβληθεί τα τελευταία χρόνια.


Αλληλεγγύη - Αντίσταση - Κοινωνική δικαιοσύνη!