Γενική καθαριότητα με ...αλληλεγγύη! Αγοράζουμε φυσικά καθαριστικά της ΒΙΟΜΕ.

Ξεκίνησαν τα πρωτοβρόχια του Σεπτέμβρη. Άρχισε να πέφτει κι η θερμοκρασία. Όπου να 'ναι αρχίζουν να μετακινούνται οι στοίβες με τα καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα ρούχα... Καιρός δηλαδή, για νοικοκυριό και γενική καθαριότητα!

Ποιος καλύτερος τρόπος να καθαρίσουμε και να φρεσκάρουμε τα σπίτια μας, από τα φυσικά καθαριστικά της ΒΙΟ.ΜΕ.! Οι αγωνιζόμενοι εργάτες της ΒΙΟ.ΜΕ., που από το Φλεβάρη του 2013, αντιμέτωποι με την ανεργία, ξεκίνησαν να διαχειρίζονται την παραγωγή στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, φέρνουν στη διάθεσή μας φυσικά καθαριστικά πάσης χρήσης (πιάτων, τζαμιών, χεριών πλυντηρίου, γενικής χρήσης, σαπούνι πλάκα, μαλλακτικό ρούχων κ.α.), προσφέροντας υψηλή ποιότητα σε οικονομικές τιμές. 

Τα προϊόντα της ΒΙΟ.ΜΕ. αποτελούν μια άλλη πρόταση καταναλωτικής συμπεριφοράς, συμβατής με το περιβάλλον, εναρμονισμένης με τις πραγματικές ανάγκες. Κάθε προϊόν που καταναλώνεται εμπεριέχει μεγάλη ποσότητα ισότιμης εργασίας, σημαντική ποσότητα αξιοπρεπούς διαβίωσης και το βασικό συστατικό τους είναι η αλληλεγγύη του κόσμου!

Η ΠΡΑΞΗ έχει στη διάθεσή της προϊόντα ΒΙΟ.ΜΕ. προς πώληση, επιδιώκοντας να ενισχύσει το εγχείρημα αγώνα και αξιοπρεπούς διαβίωσης που προβάλλουν οι εργάτες του εργοστασίου. Μπορείτε να περάσετε από το χώρο του δικτύου καθημερινά 7-9 μ.μ. και να κάνετε την αγορά σας, πίνοντας μαζί μας έναν καφέ ή αναψυκτικό.



Στο σύνδεσμο αυτό μπορείτε να δείτε και άλλους χώρους διανομής αλληλέγγυων προϊόντων: www.biom-metal.blogspot.gr