Παιδική θεατρική παράσταση από το ΜΚΙΕ, την Κυριακή 11/10



Η θεατρική ομάδα του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού παρουσιάζει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 17:30 – 19:00, στο θέατρο » Μίκης Θεοδωράκης» (Κύπρου 68, Αργυρούπολη) την παιδική θεατρική παράσταση, για μικρούς και μεγάλους, «Η μελωδία που έκανε τα αστέρια να μιλήσουν» του Γ. Βήχα.

Όλη η παραγωγή, συγγραφή του έργου, μουσική, κουστούμια, σκηνικά, σκηνοθεσία, κατασκευές για τα σκηνικά, είναι της ομάδας των εθελοντών μας, οι οποίοι και παίρνουν μέρος στην παράσταση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Όποιος θέλει μπορεί να φέρει παιδικά γάλατα/κρέμες και μη ληγμένα φάρμακα, τα οποία και θα διαθέσει το ιατρείο στους ασθενείς του.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της παράστασης:
Τα τρία κακά ξωτικά του δάσους θέλουν δική τους την πολιτεία των ανθρώπων και με την δικαιολογία ότι οι άνθρωποι καταστρέφουν το δάσος τους επιβάλλουν την φτώχεια και την δυστυχία. Με ποιό τρόπο μπορούν οι άνθρωποι να τους αντιμετωπίσουν; Πως θα προλάβουν το κακό; Άραγε υπάρχει τρόπος να νικηθούν τα πανίσχυρα ξωτικά; Η Νεφέλη προσπαθεί να βρει την λύση ταξιδεύοντας μέχρι την πολιτεία της μουσικής. »Πρέπει να ψάξεις να βρεις την μελωδία της ζωής πρέπει να πιστέψεις πως υπάρχει» της λέει η νεράιδα. » Μην ζήσεις την ζωή σου παρέα με τον φόβο.» Θα τα καταφέρει; Ποιά είναι η δύναμη που μπορεί να εξοντώσει τα ξωτικά; 

Τα υπόλοιπα επί σκηνής!

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00) και (ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 9631950
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης
(δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού)